Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Kompleksi Banesor Nartel EX-In | Nartel Ex-In F&A | 2015

Nartel Ex-In në bashkëpunim me Fidola dhe Agrotrade ka filluar shitjen në kompleksin banesorë-afarist në lagjen Kalabria-Blloku 4 dhe pothuajse ka përfunduar shitja ne Bllokun 6. Banesat ndërtohen sipas standardeve më të larta të ndërtimit.

 

 


Informacione
Adresa: Rr. Shefqet Shkupi Nr.25, Prishtinë, Republika e Kosovës.
Telefoni fiks/Fax: +381 38 752 000
Telefoni mobil: +377 45 793 793, +377 45 770 044
Web: www.nartelexin-fa.com

Me shume projekte