Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Kompleks hotelerie me struktura 2,3 dhe 5 kate me 2 kate nentoke | AGI KONS | 2016

 

Shoqeria ndertuese: Agi Kons

Drejtues teknik: Ing. Robert Thanasi, Ing. Entela Shakaj

Ing. Zbatimi: Gezim Tufa

Mbikqyres i punimeve: Ing. Hamit Shehu

Projektues objketi: Agi Kons, A.Qirjaqi, K.Sina

 

 Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit” A0/1. Tirane Albania

phone: (+355) 4 883 000 3

fax: (+355) 4 883 000 4

mobile: (+355) 67 20 64 402

email: info@agikons.com

web: http://www.agikons.com

Me shume projekte ne Shqiperi