Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Kompleksi multifunksional sportiv dhe kulturor | Konstruksion 93 | 2016

 

Objekti: Kompleksi multifunksional sportiv dhe kulturor
Projektuesi: Bolles + Willson & Atelier 4
Investitor: Bashkia Korce
Zbatuesi i Punimeve: Konstruksion 93 Nr. Lic. Z. 224/7
Mbikëqyrrës i punimeve:  Infratech & Vler-INVEST sh.p.k
Vlera e investimit: 3, 836, 384 Euro
Kohëzgjatja e punimeve: 18 muaj

 

 

Kontakte

Bolles + Willson
Adresa: Hafenweg 16, 48155 Münster, Gjermani
Tel: +49 251 482720
Fax: +49 25148272-24
Web: http://bolles-wilson.com/profile/about/

 

Atelier 4 shpk
Adresa: 6 Rruga e Kosovarëve, Tirane
Tel: +355 4 24 30195
+355 4 22 22804
+355 69 20 38 958
Web: http://www.atelier4.al/
Email: info@atelier4.al

Bashkia e Korcës
Tel: + 355 (0) 82 245 755/243 382
+ 355 (0) 822 43353
Email: info@bashkiakorce.gov.al
Web: http://bashkiakorce.gov.al/site/index.php

Me shume projekte ne Shqiperi