Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Biblioteka e re ne Korce | Bashkia Korce | 2016

Një koncept i ri i kulturës dhe vlerave të Korçës do të reflektohen në këtë ndërtesë në qendër të qytetit të Korçes. Biblioteka "Thimi Mitko" dhe Qendra Kulturore "Vangjush Mio" bashkohen në një kompleks të madh të kulturës pikerisht në zemër të qytetit të Korçës. Çdo element i kësaj ndërtese vjen i përmirësuar pas ndërhyrjes që parashikon rikonstruksionin e brendshëm dhe fasadën.


Bashkia Korçë
E-mail: info@bashkiakorce.gov.al
Tel: + 355 (0) 82 245 755/243 382
+ 355 (0) 822 43353
Web: http://bashkiakorce.gov.al/site/index.php

 

Me shume projekte ne Shqiperi