Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Projekti i Asamblit Arkitektonik te sheshit Minatori, Memaliaj | Caushi shpk & Varaku.E shpk | 2016

Investitori: Fondi i Zhvillimit te Rajoneve
Autoriteti kontraktor: Bashkia Memaliaj
Projekti: Bashkia Memaliaj
Sipermarres: Shoqeria Caushi shpk & Shoqeria Varaku E shpk
Drejtues teknik: Shqiponja Hoxha
Mbikeqyresi i punimeve: HE&SK 11 shpk
Vlera e objektit: 98, 683, 679 Leke me TVSH
Afati i punimeve: 12 muajHE&SK 11 shpk
Adresa: Rruga  “Zef Jubani” Pallati 23/1,Apartamenti 10 Tirane,Albania 
Email: info@hesk11.com
Tel:  00355 695309561   
Web: http://hesk11.com/

Varaku.E shpk
Web: http://www.varaku-e.com/
Adresa : Komuna Xhafzotaj, Durres
Tel : +355 68 20 90 185 / +355 68 20 08 201
Email : varaku-e@hotmail.com

Shoqeria Caushi shpk
Adresa: Fusha e druve Vlore
Cel: +355 692086908
E-mail: info@caushi.com

Me shume projekte ne Shqiperi