Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Ekspozicion i Peugeot 6 Kat + Kat nentoke | Archimed International | 2016

Leje ndertimi nr.23 Date 10/03/2013, Vendimi ndryshuar Nr.56 Date 30/04/2015, Komuna Kashar, per objekt Ekspozicioni PEUGEOT 6 KAT+KAT NENTOKEShoqeria ndertuese: Archimed International shpk
Drejtues teknik: Ing. Ardian Asllani
Inxhinier kantieri: Arber Canga
Zbatues i punimeve: Archimed International shpk
Supervizor: Ing. Helidon Kokona
Projektues: Ark. Flutura Dushku
Konstruktor: Ing. Igli Kondi, Ing. Julian Kasharaj
Fillimi i punimeve: 11.03.2013
Perfundimi i punimeve: 10.08.2016

 

Kontakt:

Tel:+355 4 260 089
Fax:+355 4 260 089 
Web:archimedinternational.com

Me shume projekte ne Shqiperi