Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Panorama RESIDENCE | Nderimi shpk | 2016

 

 

Vendi: Ferizaj
Sipërfaqja e parcelës: 488250,00 m2
Investitor: Nderimi shpk
Projektues: A r c a d i s Prishtine

 

 

Kontakte

Adresa:Magjistralja - Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj, 70000, Kosovë

Shaban Aliu: M: +377 (0)44 503 868 / +386 (0)49 710 000

Hysni Ramadani: M: +377 (0)44 507 159 / +386 (0)49 720 000

Me shume projekte ne Shqiperi