Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Projekti per parkingun e ri ne Kruje | 2017

Në Krujë po ndërtohet një nga veprat infrastrukturore më të rëndësishme, që zgjidh problemin e parkimit për qytetarët dhe turistët.

Bashkia Krujë:
Adresa: Sheshi Abaz Kupi Qender Kruje, Shqipëri
E-Mail: info@kruja.gov.al
bashkiakruje@gmail.com
bashkiakruje@yahoo.com
Web: http://kruja.gov.al/

 

Me shume projekte ne Shqiperi