Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Projekti per Bashkine e re Korce | 2016

Bashki e hapur për qytetarët në dy godina në Zonën Këmbësore të qytetit. Projekti më i ri synon përmirësimin e standartit të shërbimeve për komunitetin duke u bërë modeli i parë i këtij lloji në Shqipëri. Punimet për përshtatjen e dy godinave fillojnë së shpejti.


Bashkia Korçë:
Tel: 355 (0) 822 43353 ; 355 (0) 82 245 755/243 382
E-mail: info@bashkiakorce.gov.al
Web: http://bashkiakorce.gov.al/site/index.php

Me shume projekte ne Shqiperi