Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Projekti Artistik i Ansamblit Rilindja | 2017

Projekti perfshin qendrën e qytetit, rikonstruksionin e sheshit qëndror të qytetit duke parashikuar hapësira të gjelbra, slodhëse, ndriçim, sistemimin e bregut të liqenit në zonën e qendrës, krijimin e një anfiteatri në trajtën e forumit qytetar, shatërvane, rikostruksionin e fasadave përreth sheshit të qendrës, ndërtimin e një moli turistik si dhe skulptura arkitektonike që do të vendosen në shesh. Zbatimi i projektit ka filluar duke bërë që qendra e qytetit të marrë pamjen e një qendre urbane.
Bashkia Belsh:
Adresa: Rruga Haziz Dervishi Belsh
E-mail: bashkia@bashkiabelsh.al ; bashkiabelsh@hotmail.com
Web: http://bashkiabelsh.al/

Me shume projekte ne Shqiperi