Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Projekti i Ures se Zvernecit | 2017

Pas dëmtimit deri në shkatërrim të Urës së Zvërnecit, Bashkia e Vlorës ka prezantuar një projekt, i cili i jep zgjidhje të përherëshme problemit të lëvizjes drejt ishullit.

 Bashkia Vlorë
Adresa: Sheshi 4 Heronjtë, Vlorë, 9400
E-mail:    info@vlora.gov.al
Telefon: 00355 33 421 421/ 422
Web: http://bashkiavlore.org/

Me shume projekte ne Shqiperi