Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Projekti per Markaten e Fierit | 2017


Qeveria Shqiptare ka lancuar projektin e ndërtimit të Markatave Ushqimore në Bashki të ndryshme. Ky projekt konsiston në ndërtimin e qendrave të përbashkëta të shërbimeve ushqimore, me sipërfaqë kryesisht nga 2000 – 4000 m2 secila dhe me kapacitet nga 200 deri në 400 sipërmarrje ekonomike secila.

Në këto markata do të mund të ndërthuren dhe zhvillohen deri në 10 shërbime paralele, nga shitja dhe tregtimi i produkteve ushqimore dhe bujqësore, e deri në shërbimet e paketimit, ambalazhimit, marketimi, ndërlidhjes etj, të cilat do të mund të krijojnë produkte të reja si dhe një potencial të ri të zhvillimit ekonomik dhe të punësimit, sidomos për zonat më pak të favorizuara.Markata e Tiranës dhe ajo e Fierit janë dukë u ndërtuar për të vazhduar më pas me atë të Durrësit, Elbasanit, Vlorës dhe cdo bashkie tjetër e cila do të jetë e interesuar.Bashkia e Fierit
Web: http://bashkiafier.gov.al/sq-al/Pages/default.aspx

 

Fondi Shqiptar i Zhvillimit
Zyra qendrore
Rruga "Sami Frasheri", Nr 10 Tirane - Albania
Tel: +355 4 2235 597/8
Tel/Fax: +355 4 2234 885
Email: adf@albaniadf.org
Web: http://www.albaniandf.org/shqip/rreth_nesh/Kontakt/Pages/default.html

Me shume projekte ne Shqiperi