Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Projekti per qendren dhe hyrjen e Ersekes | 2017

Mbas qendrës së Ersekës, qeveria shqiptare ka siguruar financimin edhe për projektin e hyrjes së qytetit. Shume shpejt, bashkë me të nisin punimet edhe për rehabilitimin e qendrës së Leskovikut i cili gjithashtu është financuar nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve. Brenda pak javësh fillojnë punimet edhe në rrugët rurale të fshatrave Starje, Selenice dhe Psar.Fondi i Zhvillimit të Rajoneve

Zyra qendrore; Rruga "Sami Frasheri", Nr 10 Tirane - Albania

Tel: +355 4 2235 597/8
Tel/Fax: +355 4 2234 885
E-mail: adf@albaniadf.org
Web: http://www.albaniandf.org/default.html

Me shume projekte ne Shqiperi