Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Godine Banimi dhe Sherbime 3-9 dhe 11 kate, me dy kate parkim | Milo 2000 | 2017

 

E pozicionuar ne nja nga pikat kyce te qytetit te Tiranes, ne rrugen e "Kavajes", u ofron klienteve te saj mundesi aksesibiliteti te lehte dhe te shpejte ne cdo pike te qytetit.


Te destinuar per te sjelle ndryshimin dhe per t'iu ofruar klienteve tane cilesi te larte jetese ne banim duke ndertuar sipas standarteve me te larta ne treg. Materiale inovative te cilat do te sigurojne komfort termik ne te gjitha stinet e vitit. Hapesire e gjelber dhe shlodhese ne pjesen e brendshme.

Cel: +355 67 20 56 040
Cel: +355 69 82 01 715

Adresa: Rruga e Kavajes, Tirane, Albania

Me shume projekte ne Shqiperi