Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Objekti: Godine banimi dhe sherbime me 6,8 dhe 2 kat parkimi nentoke | 2017

Vendimi: 34392/ dt.30/11/2016
Fillimi i punimeve: 30/11/2016
Mbarimi i punimeve: 30/05/2018
Investitor: A-A Konstruksion shpk
Shoqeria ndertuese: A-A Konstruksion shpkSiperfaqe ndertimi: 232.8 m2
Siperfaqa e parceles: 529 m2
Siperfaqe sherbimi: 147.8 m2
Siperfaqe e pergjithshme banimi: 1404 m2
Siperfaqe e ndertimit mbi toke: 1810 m2

Cel: +355 66 20 26 660
Tel: 0044 50 76 55

Me shume projekte ne Shqiperi