Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Spitali i ri rajonal ne Fier | 2017

Fluksi i lartë i pacientëve, rritja e kërkesave dhe aktiviteteve mjekësore si dhe mungesa e ambjenteve të përshtatshme ka rritur nevojën për ngritjen e një spitali të ri rajonal në rrethin e Fierit.


Spitali i ri, projekti i te cilit eshte gati dhe prezantuar ne ambientet e Poliklinikes nga perfaqesuesit e firmes fituese te projektit “Atelier 4”, do te ngrihet ne afersi te pyllit te Levanit dhe pritet te filloje se shpejti nga punimet. Ky spital do ti sherbeje jo vetem pacienteve te Rajonit te Fierit por edhe me gjere.

Atelier 4
Adresa
6 Rruga e Kosovarëve, Tirana, Albania
Telephone: +355 4 24 30195
+355 4 22 22804
+355 69 20 38 958
Email: info@atelier4.al
Web: http://www.atelier4.al/

Me shume projekte ne Shqiperi