Secondary Adv
ACP

Garden Residence Turdiu | KASTRATI sh.a & A.K sh.p.k | 2017

Rezidence banimi dhe sherbimesh me 1 kat sherbime tregtare, 11 kat banim dhe 2 kate parkimi nentoke tek ish- fusha e Aviacioni me investitor : KASTRATI sh.a & A.K sh.p.k.E pozicionuar ne nje zone lehtesisht te aksesueshme nga rruga Durresit dhe 21 Dhjetori. E shtire me orientimin kryesor lindje-perendim per te qene e hapur maksimalisht ndaj ndricimit natyral, ndaj jugut.E pajisur me hapsira rekrative dhe gjelberim kompakt (i te parit lloj ne Shqiperi) te varjushem ne peme, ligustra dhe lule, me pishine dhe park lojrash : te gjitha ne funksion te komunitetit.E kompozuar nga apartamente te tipeve te ndryshme nga 1+1 deri ne 4+1 (luksoze me verande) te djellezuara maksimalisht dhe me vetrata sa lartesia e katit.Ndertimi eshte ne fazen fillestare dhe shitjet vazhdojne.

 

Per cdo informacion kontaktoni ne numrin : 0697424061

Me shume projekte ne Shqiperi