Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

San Pietro Resort, Gjiri i Lalezit | 2016

Eshte zgjedhur pikerisht Gjiri i Lalezit, destinacioni I duhur per tu ndertuar San Pietro Resort, per vete shtrirjen gjeografike fushore dhe bukurite e gjelberta me pisha te larta.

Vetem 35 km nga Tirana , 30 km nga aeroporti nderkombetar dhe 2 ore nga Prishtina , ky kompleks madheshtor ofron plazhe me rere, per banoret qe do jetojne dhe per vizitoret saj.

Ne te gjithe siperfaqen e truallit prej 350.000 m², do te jene te ndertuara 140.000 m² siperfaqe ndertimi nga te cilat,
- 98.600 m² do te jete fshati turistik, nje residence e nderthurur bukur midis modernes dhe tradicionales, me vila dhe apartamente
- 41.400 m² hoteleri dhe resort.

 

Fillimi i punimeve: 2016

Vendodhja: Gjiri i Lalzit, Durres

Siperfaqja e truallit: 350.000m2

Siperfaqja e ndertimit: 140.000m2

Tipologjia e ndertimit: Vila dhe Hoteleri

Nje vend ideal , per te pushura , jetuar dhe investuar.

 

 

Edil Al
Adresa: Rruga: “Perlat Rexhepi”, Tirane, Shqiperi
Tel: +355 44801041
Fax: +355 42234941


Shitje dhe marketing:
Cel: +355 69 401 7175
Tel: +355 42271886/3
Fax: +355 42234941
Web: http://www.edilal.com/

Me shume projekte ne Shqiperi