Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Qendra tregtare Mall of Albania | Edil AL shpk | 2018

 

Mall of Albania, e vendosur në autostradën Durrës – Tiranë është zona më e re në zhvillim në vend dhe do të jetë një nga projektet më të mëdha të qendrave tregtare në Shqipëri.

 

Me një sipërfaqe prej 69.200 m2, bëhet gjithashtu një nga më të mëdhatë e llojit të vet në Jug-Perëndim të Ballkanit. Qendra do të ofrojë hapësira zyrash bashkëkohore, një hotel, hapësira dyqanesh dhe argëtimi.

Fillimi I fazes se pare: Shtator 2018 (Faza e Pare)
Vendndodhja:    Kashar
Siperfaqe trualli: 13.6 ha
Siperfaqe Ndertimi: 72.200 m2
Administrim nga vetë Shoqëria Edil Al

 

Edil-Al:
Web: http://www.edilal.com/
Adresa: Rr: Perlat Rexhepi, Tirane, Shqiperi
Tel: +355 44801041
Fax: +355 42234941


Shitje dhe marketing
Cel: +355 69 401 7175
Tel: +355 42271886/3
Fax: +355 42234941

Me shume projekte ne Shqiperi