Secondary Adv
ACP

Kompleksi Fiori Di Bosco ne rrugen Don Bosko | Edil Al | 2017

 

Kompleksi Rezindecial “Fiori di Bosco”  është si një oaz  i  gjelbër dhe i qete ne  mes te qytetit dhe zhurmave te jetes urbane.

 

Ai gjendet ne zemer te Tiranes dhe rrethohet nga nje park plot gjelberim.  Konceptimi dhe projektimi i ketij projekti madheshtor i eshte besuar nje nga studiove me te mira italiane “Oikos Progetti”. Vendndodhja e ketij kompleksi eshte pike shume e forte e tij. I vendosur në Veri-Perëndim të qytetit të Tiranës, në Rrugen “Don Bosko” kompleksi eshte ne distance shume te shkurter si me qendren ashtu dhe me daljen e qytetit.

I konceptuar si nje park me 6 godina individuale, nga 10 kate secila, shtepiza qe mund te zgjidhni ne secilen prej tyre, ka drite dhe hapesire te bollshme nga cdo ane. Arkitektura bashkekohore dhe funksionale e godinave lejon zhvillimin e apartamenteve me hapesira te medha, kuadrate, te shfrytezueshme ne cdo cep. Vetratat panoramike lejojne hyrjen e diellit dhe ajrit se bashku me pamjen e bukur qe ofron kompleksi.

Kompleksi ofron Ambiente Sherbimi, parkim si dhe Apartamente tem adhesive te ndryshme 2+1 / 1+1 / 3+1. Teknologjia inovative, sipas standarteve Europiane , garanton cilesi te larte ne ndertim dhe risi qe permirsojne jetesen e banoreve. Sepse ky kompleks eshte ne funksion te banoreve ne radhe te pare.
Edil-AL.

 

Kontakt:
Adresa: Rr. Perlar Rexhepi, Tirane, Shqiperi
Tel: +355 44801041
Fax: +355 42234941
Shitje dhe marketing:
Cel: +355 69 401 7175
Tel: +355 42271886/3
Fax: +355 42234941
Web: http://www.edilal.com/

Me shume projekte ne Shqiperi