Secondary Adv
ACP

Square 21, Rruga e Kavajes, Tirane | 2017

“Square21”, Godinë banimi dhe shërbimi 10 – 11 kate +2 kate nëntoke,1kat parkimi dhe 1 kat (nën toke) dedikuar argëtimit dhe relaxit. SQ21 ofron hapësira të ndriçuara dhe të bollshme, rekreative, fasada të ventiluara, izolim akustik në brëndësi të aparatamenteve, hapësira të gjelbëruara, lulishte, pishinë, ambjente sportive, dyqane etj.

#Square21 ofron një koncept modern te jetesës, promovon një jetë te shëndoshë, një komunitet të përkryer banimi, përbën një habitat ekologjik ku fokusi kryesor bie mbi mireqenien. Shikojeni vetë dhe bëhuni pjesë e një komuniteti të ri në qendër të Tiranës.


-Zgjdhni nga një rang të gjërë hapësira fleksibël banimi dhe shërbimi.
-Shijoni natyrën vendodhjen e sigurt shume prane pikave kyçe të Tiranës.
-Stimuloni kreativitetin e grupit tuaj drejtues dhe të punes
-Përfitoni nga shërbimet gjithëpërfshirëse pranë baneses tuaj.
-Mbështetuni tek ne për të thjeshtëzuar jetën tuaj dhe të biznesit.

 

APARTAMENTE
Kompleksi i banimit #Square21 ofron mbi 1000 njesi banimi. Apartamente 1+1 , 2+1, 3+1, 4+1 dhe 5+1. Gjithcka per nje jetese me standatet me te larta due perdorur teknologjine e fjales se fundit.

 

NJESI TREGTARE
Prane kompleksit #Square21 mund te gjeni vendin ideal per biznesin tuaj. Me nje vendodhje ne qender te Tiranës dhe ekspozim maksimal nepermjet fasades moderne.

 

PARKING
Me një kat nën toke te dedikuar parkimit, kompleksi #Square21 ofron parkim te sigurt per banoret edhe bizneset prane tij.

 

 

GODINE BANIMI DHE SHERBIME 2,3,10 DHE 11 KAT ME 2 KAT PARKIM DHE SHERBIM NENTOKE
VENDIM I KRYETARIT TE BASHKISE NR X-1504/4, DATE 21.02.2017SHOQERIA NDERTUESE: ARLIS NDERTIM SHPK
INVESTITOR: ARLIS NDERTIM SHPK
DREJTUES TEKNIK: ING. EDUART BLLIKU
SUPERVIZOR: ING. FERZILET HAJDERI
PROJEKTUES: X-PLAN STUDIO
KONSTRUKTOR: ING. DHIMITER PAPA ; ING. ARMEDA GRAMOS
AFATI KOHOR: 72 MUAJ

 


Kontakt
Cel: +355 697007777
Tel: +355 48201010
Email: info@arlisndertim.com
Web: www.arlisndertim.al
Web: square21.arlisndertim.al

Me shume projekte ne Shqiperi