Secondary Adv
ACP

Godine banimi dhe sherbimesh 1,2,5,6,8 dhe 9 kate me 2 dhe 3 kate parkimi nentoke | KIKA shpk | 2017

Godine banimi dhe sherbimesh 1,2,5,6,8 dhe 9 kate me 2 dhe 3 kate parkimi nentoke ne prone te familjeve KIKA, VORPSI,PLESHTI ne rrugen Tish Daija ne Tirane. Leje e miratuar me vendim nr.31, date 22.03.2009 te KRRT Bashkise Tirane

Investitor: KIKA shpk
Zbatues: KIKA shpk
Drejtues teknik: Ing. Etleva Verzivolli
Arkitekt: Aferdita Kucani ; Rossana Atena ; Marco Sadella
Arkitetk ne zbatim: Arber Kokoshi
Konstruktor: Ing. Arben Dervishaj ; Ing. Ervin Paci
Supervizion: Marika Gace
Afati i perfundimit: 2021

 

Adresa:  Rruga "Komuna e Parisit" Pallatet Kika Construction Tirana, Albania

Tel: +355 4 2265168 

Email: info@kikaconstruction.com

Me shume projekte ne Shqiperi