Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Leje zhvillimore ndertimi - SINANI STEEL SHPK | 2017

LEJE ZHVILLIMORE NDERTIMI Nr.Prot 1515 Date 19.05.2015
VENDIM TE KRYETARIT TE BASHKISE KOMUNES NR.02/3 DATE 10/04/2015

ZHVILLUES: ARCO 2001 SHPK
DREJTUES TEKNIK: ING.SUZANA DADO
ZBARUES I PUNIMEVE: ING. QIRJAKO GJERGO
PROJEKTUES: SINANI STEEL SHPK
AFATI I MBARIMIT TE PUNIMEVE: DATE 10/05/2020

Kontakt: +355 67 20 10 471

Email: sinanisteel@hotmail.com

Me shume projekte ne Shqiperi