Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Godine banimi dhe sherbime 6 kate, ne rrugen Ali Demi | ALESIO-2014 shpk, ALB-ALABASTE | 2017

Godinë banimi dhe shërbime 6 kate, me 2 kate parkimi nëntokë, në rrugën “Ali Demi”, në pronë të ALB-ALABASTER shpk

Subjekt ndërtues: ALESIO-2014 shpk
Subjekt zhvillues: ALESIO-2014 shpk
Drejtues Teknik: Lindita Zylfi
Mbikëqyrës punimesh: “I T M”  Nr. Licence MK -2758/3
Arkitekt: Daniel Qamo  NR. Lic  A-0225/2
Arkitekt: Alfred Fataj  NR. Lic  A-0821
Konstruktor: Kristaq Kali  NR. Lic  H/T-0103/4
Konstruktor: Armeda Gramos  NR. Lic  K-1205/1
Data e fillimit të punimeve: 11.07.2017
Data e mbarimit të punimeve: 11.07.2019

 

ALB-ALABASTER shpk
Adresa: Rr."Deshmoret e 4 Shkurtit", Pll.17, H. 3, Ap.12, K.3
Telefon : +355 69 20 82 876
Emri i Subjektit: ALB ALABASTER
Vendndodhja: Tiranë
Kodi NACE: C2445 - Prodhimi i metaleve të tjera jo-ferrike

 

ALESIO-2014 shpk
Rruga: Rruga Lord Bajron, Tiranë, Albania
Email: info@alesio2014.al
Phone: +355 68 206 7780
Web: http://www.alesio2014.al/index.html

Me shume projekte ne Shqiperi