Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Rikonstruksioni i konvikteve ne Qytetin Studenti Nr.2 | JV Ndertim Montimi Patos sh.a | 2017

REHABILITIMI ME EFICENCE ENERGJITIKE I KONVIKTEVE TE QYTETIT  STUDENTI NR.2, BASHKIA TIRANE

Investitor: Republika e Shqiperise, Ministria e Energjitikes dhe Industrise
Perfitues: Republika e Shqiperise, Bashkia Tirane, Qyteti Studenti nr.2
Konsulent/Projektues: SymbioticA shpk
Konstruktor: PNI-2001 shpk
Sipermarres i punimeve: JV Ndertim Montimi Patos sh.a & Shijaku shpk
Supervisor: Ark. Henri Aleksi
Leje ndertimi: Nr. 48/6 Prot, date 23.03.2017
Data e fillimit te punimeve: 27.03.2017
Data e mbarimit te punimeve: 27.06.2018
Siperfaqe e pergjithshme ndertimi: 16.814 m2
Intesiteti i ndertimit: 1.78
Siperfaqe e truallit qe perdoret per zhvillim: 9.437m2

Me shume projekte ne Shqiperi