Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Jala Resort Village | 2017

Ky fshat pushues ndodhet në Gjirin e Jalës, 55 km nga Vlora, porti i dytë ne vend. Fshati është përgjithësisht rezidencial me ndërtesa dy dhe tre katëshe. Sheshi në qendër, këndi i lodrave, kopshtet panoramike, pishina dhe restorantet ofrojnë gjithçka kështu që pushuesit vërtet mund të pushojnë dhe t’i shijojnë pushimet e tyre. Terrenet e molet ofrojnë një tërësi aktivitetesh si kamping, vozitje dhe peshkim. Fshati i Jalës u dizajnua nga studio italjane OIKOS Progetti.

 

Përfundimi i ndertimit:     2019
Sipërfaqe toke:     45.000 m2
Sipërfaqe rezidenciale:     4.100 m2
Sipërfaqe rekreative:     3.000 m2
Hotel:     2.200 m2
Vende parkimi:     250
Mole:     1.800 m2

 

Kontakt:

Tel: +355 44801041
Fax: +355 42234941
Adresa: Rruga Perlat Rexhepi, Tirane, Shqiperi

Me shume projekte ne Shqiperi