Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Twins Residences Tirana | 2018


Centimetri Urban Studio:

Office1:
Rr. Ymer Alishani, Dardani p.n. 10000 Pristina

Office2:
Rr. Beteja e Koshares, Lagjia " Iliride" Nr. 2
40000 Mitrovica
tel: +386 (0) 49 214 020
viber: +386 (0) 49 214 020
E-mail: info@ylliarchitects.com
Web: http://www.ylliarchitects.com/

Me shume projekte ne Shqiperi