Secondary Adv
ACP

Terminali i ri i autobuzave ne Korce | 2017

KKT ka miratuar projektin e terminalit te ri te autobuzave dhe mikrobuzave ne qytetin e Korces. Brenda ketij viti do te fillojne punimet per realizimin e ketij projekti, i cili do te lehtesoje trafikun ne qytet.


Bashkia Korce:
Tel: +355 (0) 82 245 755/243 382
Fax: ++ 355 (0) 822 43353
E-mail: info@bashkiakorce.gov.al
Web: http://bashkiakorce.gov.al/site/index.php

Me shume projekte ne Shqiperi