Secondary Adv
ACP

Ndertim godine banimi dhe sherbimi 9,10 dhe 11 kat, me 2 dhe 3 kat parkim nentoke | Alba Konstruksion | 2017

Adresa: Rr. Liman Kaba dhe Prokop Mima ( Ish- kompleksi Dinamo).

Cel:+355 68 20 06 820

Tel:+355 4 242 0427

Email: albakonstruksion@hotmail.com

Me shume projekte ne Shqiperi