Secondary Adv
ACP

Objekt banimi dhe sherbimesh 5,7 dhe 9 kate me 2 kate parkim nentoke ne Rrugen Kont Urani | ERE Architecture & Constructio | 2017

 Projektues: ERE Architecture & Construction, Ark. Etleva Coka
Leje ndertimi: Vendim: E-10778/6;Date: 28.06.2017
Ing.Kons: Aurel Hasho

Kontakte
E-mail:
ere.ark@gmail.com
Web: www.erearchitecture.com
Adresa: Njesia Bashkiake nr 2, Rruga Themistokli Germenji, Pallati Ambasador 1, Kati 7, Ap 2, Tirane, Albania

Me shume projekte ne Shqiperi