Secondary Adv
ACP

Kompleksi Rezidencial MANGALEM | Kontakt shpk

Në shtator 2016, OMA fitoi komisionin për të zbatuar planin e saj për kompleksin rezidencial në periferi të Tiranës, kryeqytetit të Shqipërise. Ky projekt do e zhvillojë akoma dhe me shumë Tiranën dhe parashikohet se në vitet 2030 do të ketë një rritje të popullsisë në këtë zone. Plani i propozimit parashikon hapësira të mëdha të gjelbra, të cilat do të zbusin ndotjen urbane.

 

Vendndodhja
Vendi përkufizohet nga koordinatat 41°19'40" në gjerësi gjeografike veriore dhe 19 °50'40" në gjerësi gjeografike lindore. E gjithë zona e vendbanimit është në terren të pjerrët me prirje prej 20°.

 

 

 

Cel: +355 68 20 29 807
E-mail: info@kontakt.al
Web: www.kontakt.al
Adresa: Frosina Plaku Str 40 Al-1023 Tirana, Albania

Me shume projekte ne Shqiperi