Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Godine banimi, sherbime dhe hoteleri 2,4,7 dhe 7-8 kate me 2-3-4 kate parkim dhe sherbime nentoke | Saturn Construction shpk | 2017

Zhvillues: Medical Aesthetics shpk, Saturn Construction shpk
Subjekti ndertues: Saturn Construction shpk
Drejtues teknik: Anillo Llanaj
Mbikeqyresi i punimeve: Tirana New Supervisor shpk
Arkitekt: Dhimitraq Tomço; Ina Gjuzi
Konstruktor: Ing. Niko Lako;Ing.Bledar Malaj
Ing. Mekanik: Artan Dersha
Ing. Elektrik: Lindita Gjeka
Kodi i njesise srtukturore: 2/18
Siperfaqja e ndeetimit: 4633 meter katror
Intesiteti i ndertimit: 2.91
Siperfaqja e parceles: 1591 meter katror
Siperfaqja rrugore: 75 meter katror
Fillimi i punimeve: 29.03.2017
Mbarimi i punimeve: 29.03.2020

Tirana New Supervisor   
Adresa: Blvd. “Gjergj Fishta”, mbrapa UET
Tel: +355 44225623 ;+355 692099045
E-mail: info@tns.al ; info@aiashpk.al
Nipt: L21311040P
Cel: +355 69 20 94 470
Cel: +355 68 20 94 470

Me shume projekte ne Shqiperi