Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Quartum Residence Tirane | Grundstein shpk, Pitagora Kons | 2017

GODINE BANIMI DHE SHERBIMESH 1 DHE 7 KATE ME 2 KATE PARKIM NEN TOKE

Leje zhvillimore ndertimi: Date 07-09-2017
Ndertues: Grundstein shpk;Pitagora Konstruksion
Projektues: Ark. Sokol Imeraj
Konstruktor: Ing. Ergys Verdho
Drejtues teknik: Ing. Luan Bulica; Ing. Enkelejda Asllani (Borbati)
Mbikqyres: Shoqeria Sphaera
Fillimi i punimeve: 11.2017
Mbarimi i punimeve: Dhjetor 2019


Kontakti: +355 69 70 37 377

Me shume projekte ne Shqiperi