Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Godine banimi dhe sherbime 2, 8 dhe 10 kate, me 3 kate parkim nentoke | KASO shpk | 2017
Zhvillues: znj. Relianda Zhelegu
Shoqeria ndertuese: KASO shpk
Drejtues teknik: Ing. Kledian Kaso
Supervizor: Ing. Bexhet Cobani
Arkitekt: ATELIER4
Konstruktor: Ing. Erjon Petriti
Ing. Elektrik: Ing. Deshira Mena
Ing. Mekanik: Ing. Spiro Drita
Kohezgjatja e punimeve: 48 muaj
Data e perfundimit te punimeve: 31.09.2021
Adresa: Rruga Ndreko Rino, Tirane, Shqiperi

 

Kontakt
Cel:
+355 069 5514484
Adresa: Bllok, Rr."Brigada VIII"
NIPT:J 67902023 M
Web: www.kasogroup.al

Me shume projekte ne Shqiperi