Secondary Adv
ACP

Godine banimi dhe sherbimi 2,6 dhe 9 kate me 2 kate parkim nentoke | RENO CONSTRUCTION shpk | 2017

 

Zhvillues dhe subjekt ndertues: RENO CONSTRUCTION shpk
Drejtues teknik: Sonila Maraj
Mbikqtresi i punimeve: Kristaq Kali
Arkitekt: Adhurim Qehajaj S&L Studio
Kostruktuktor: infinite RS shpk
Perfundimi i punimeve: 31.10.2020

 

RENO CONSTRUCTION shpk
Cel: 067 207 2580
Email: renoconstruction2011@hotmail.com
Tel: 067 20 72 580
Info: info@renoconstruction.al
Adresa: Rruga "Jordan Misja"
Perballe Gjykates se Krimeve te Renda

infinite RS shpk
Adresa: FUSHE KRUJE, ARRAMERAS
Email: gentkaraj@infiniters.al
Tel: +355 69 20 56 830

Me shume projekte ne Shqiperi