Secondary Adv
ACP

Rezidenca Rainbow ne rrugen Albanopoli | Progeen sh.p.k | 2017

Rezidenca Rainbow është konceptuar me standartet më të larta të ndërtimit në vend. Detajet e ndërtimit përfshijnë sistemin kapot për termoizolim të shkëlqyer, muraturë të dyfishtë ndërmjet apratamenteve me tullë termike e lesh guri  për izolim akustik maksimal. Dyshemeja notuese me një membranë për izolimin e zhurmave që vijnë nga soleta dhe kolonat.

 

Apartamenti gjithashtu ka dritare plastike dopjo xham me koefiçent të ulët të transmetimit termik. Ashensorët dhe puset teknike janë pozicionuar për të krijuar sa më pak zhurma nëpër ambjentet e banimit. Apartamenti ka sistem ventilimi të pavarur duke evituar qarkullimin e aromave ndërmjet apartamenteve prej tubave të ajërimit të kuzhinës apo të tualeteve. Pallati ka parking nëntokësor dhe hapësirë të gjelbër me stola e elementë të tjerë të arredimit urban. Nxitoni të rezervoni shtepinë tuaj dhe përfitoni nga avantazhet e rezervimit të hershëm.

Godine banimi dhe sherbimi 7 dhe 9 kate me 1 kat parkim nentoke ne rrugen Albanopoli

Zhvillues dhe subjekt ndertues: Progeen sh.p.k
Projektuesi: Ark. Aris Kero
Drejtues teknik: Ing. Genc Kucuku
Mbikqyres i punimeve: AVE Consulting
Afati i fillimit te punimeve: Shtator 2017
Afati i perfundimit te punimeve: Dhjetor 2019

Me shume projekte ne Shqiperi