Secondary Adv
ACP

Strukture banimi dhe sherbime 5 dhe 7 kate me 1 kat parkim nen toke ne rrugen Myslym Lela | CLASSIC S&J Sh.p.k | 2017

“Strukturë banimi dhe shërbime 5 dhe 7 kate me 1 kat parkim nën tokë” në rrugën “Ali Demi” (“Myslym Lela”), Njësia Administrative nr. 1.

 

Shoqëria ndërtuese: CLASSIC S&J Sh.p.k
Drejtuesi teknik: Gëzim Zagora
Zbatuesi i punimeve: CLASSIC S&J Sh.p.k
Inxhinier zbatimi: Dhimitraq Dhimitri
Mbikëqyrësi i punimeve:
Projektues: STUDIO ATELIER 4
Afati kohor i lejes është: 24 muaj
Fillimi i punimeve: 01. 11. 2017
Mbarimi i punimeve: 01. 11. 2019

 

Të dhëna të përgjithshme:
Sipërfaqja e truallit që zhvillohet: 428.5 m2
Sipërfaqja e truallit të zënë nga struktura: 167.5 m2   
Numri i kateve mbi tokë: 5 dhe 7 kate
Numri i kateve nëntokë: 1 kat
Lartësia e strukturës: 23.57 metër

 

CLASSIC S&J Sh.p.k
Adresa: Ne afersi te Kartodromit, Rezervave te Shtetit  1000 Tiranë , Tiranë – Albania;ISO: 9001: 2015

STUDIO ATELIER 4
Adresa: Rr. “E KOSOVAREVE” Nd.35, H.6, AP.4/1 Tirana, Albania
Telefon: +355 4 24 30195; +355 4 22 22804;+355 69 20 38 958
Email: info@atelier4.al
Web: http://www.atelier4.al/

Me shume projekte ne Shqiperi