Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Godine banime dhe sherbimesh 1,5,7,9 dhe nje kat nentoke ne rrugen Frosina Plaku | 2B&Construction Group | 2018

Godine banime dhe sherbimesh 1, 5,7,9 dhe nje kat nentoke ne rrugen Frosina Plaku ne prone te familjeve, Kallushi, Ahmeti, Xhaferraj, Eminaj,Duri, Babali, Cako.

 

Me shume projekte ne Shqiperi