Secondary Adv
ACP

Rikualifikimi urban i bregut perendimor te liqenit te Shkodres | SPHAERA shpk | 2018

Projekti do të rigjenerojë gjithë bregun perëndimor, duke ndërhyrë në infrastrukturën publike dhe duke u bërë një nxitës real i zhvillimit të turizmit dhe të ekonomisë për gjithë këtë zonë. Ky projekt për transformimin e bregut të Liqenit të Shkodrës deri në Shirokë, i cili, përveç ndërhyrjeve në infrastrukturë, do të ketë edhe një muze për liqenin. Projekti kërkon që bregu i Liqenit të Shkodrës deri në Shirokë të transformohet krejtësisht dhe nga ura deri poshtë të krijohet një akses krejt tjetër për të gjithë ata që jetojnë në Shkodër apo vizitojnë Shkodrën”. Per me teper informacion te detajuar ju lutem klikoni ketu:

Raporti Teknik Sphaera shpk dhe Fondi Shqiptar i Zhvillimit

Kontakte:

Sphaera shpk

Adresa: Rruga Qazim Vathi, Nr. 106, Tirane, Albania
Mobile: +355 69 20 28 848
Email: sphaera@sphaera.al

Me shume projekte ne Shqiperi