Secondary Adv
ACP

Zyrat e reja te FSHF dhe rikonstruksioni i Fushave te Futbollit | Eurocol shpk | 2018

 

Zyrat e reja te Federates Shqiptare te Futbollit dhe Rikonstruksioni i Fushave te Futbollit, ndertimi i Tribunes dhe Godines se ambjenteve ndihmese.

Investitori: Federata Shqiptare e futbollit
Projektuesi:
Bolles+Willson, A.P.E Shpk AVE Consulting
Sipermarresi i punimeve:
Eurocol shpk
Afati i ndertimit te objektit:
18 muaj
Vlera e objektit:
116580351 leke


Kontakte Bolles+Willson:
Tel: +49 251 482720
Fax: F +49 251 4827224
E-mail: info@bolles-wilson.com

Kontakte Eurocol shpk:
Adresa: Adresa: Rr. “Murat Toptani”, Qendra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania
Cel: + 355 69 2054607, +355 68 9019537
Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216
E-mail: eurocol@eurocol.com.al

 

Kontakte A.P.E shpk
TIRANA | ALBANIA
E-mail: info@ape-studio.com

 

Kontakte AVE Consulting:
E-mail: info@aveconsulting.com
Tel: 408.528.7138

Me shume projekte ne Shqiperi