Secondary Adv
ACP
Njoftohuni me të rejat më të fundit rreth projekteve, kompanive dhe lajmeve në Shqipëri!

Godine banimi dhe sherbime 5,7 dhe 9 kate, me 2 kate parkimi nentoke | PIENVIS shpk | 2018

Vendim i kryetarit të bashkisë Nr. P-32168/6, dt. 29.01.2018

Leje ndërtimi Nr.P-32168/8 Prot.

Në prone të familjeve: Dibra, Fora, Ferra.Shoqëria ndërtuese: "Pienvis" sh.p.k
Drejtues Teknik: Ark. P. Keri, Ing. T. Puriqi
Zbatues i punimeve: Ark. P.Keri, Ing. T. Puriqi
Mbikqyrës i punimeve: "A.SH.E Engineering" sh.p.k
Projektues: Ark. Pilo Keri
Konsruktor: Ing. Kajo Rada
Fillimi i punimeve: 22.02.2018
Mbarimi i punimeve: 22.11.2018

 

Zyrat: Njësia Bashkiake nr.9, Rruga e Barrikadave dhe Rruga Bardhok Biba, Shk. nr.3, Tiranë, Albania

Cel: +355 69 20 25 814

NIPT:  K12410001Q

Me shume projekte ne Shqiperi