Secondary Adv
ACP

Projekti Rainbow Center, Ish-Blloku, Tirane | Invest Society shpk | 2017

‘Blloku’ është një ndërtesë shumëfunksionale, veçantia e së cilës do të jetë një veshje prej alumini si një lëkurë të dyfishtë.

“Kjo zgjidhje e veçantë e veshjes, e projektuar posaçërisht për projektin tonë të parë shqiptar, luan një rol thelbësor në përcaktimin e unikalitetit të ndërtesës dhe kontribuon në nënvizimin e rëndësisë së saj si një pikë referimi e re e kësaj zone urbane”, shprehet Francesca Cesa Bianchi, Drejtore e Projekteve në studione Stefano Boeri Architetti.”

 

Te dhena rreth projektit
Projektimi: Stefano Boeri Architetti
Vendodhja: Tirana, Albania
Viti: 2017
Klienti: Invest Society shpk
Konsulent: SCE project, E.S.A. engineering, Albana Kocollari (ANK architects), Ing. Helidon Kokona, Ing. Llambi Karamani (Xhenlux), Ing. Petrit Hoxhaj.

Me shume projekte ne Shqiperi