Secondary Adv
ACP

MET Building Tirana | 2018

MET Building Tirana eshte projekti për një ndërtesë të re komerciale dhe rezidenciale në zemër të Tiranës e cila është konceptuar si një pikë referimi për qytetin.

Projekti MET Building Tirana do të plotësojë hapsirat e lira të zonës qendrore të Tiranës, duke përfunduar procesin e rizhvillimit urban që është aktualisht në proces. Brenda një blloku të plotë me ndërtesa dhe funksione prestigjioze, dizenjimi i ndërtesës së re i kushton vëmendje të veçantë shtëpive në natyrë dhe arredimit te jashtem. Projekti i MET Building Tirana do të jetë një kullë 12-katëshe, fasada dhe tarracat e së cilës do të jenë të gjelbëruara.

Te dhena rreth projektit

Vendi: Tiranë, Shqipëri
Viti: 2014 - në vazhdim
Projekti: Architects Mario Cucinella
Ekipi i projektit: Mario Cucinella, Eurind Caka (menaxher i projektit), Michele Roveri, Kseniya Shkroban, Paolo Greco, Marta Bordi, Marta Torsello, Angelo Ungarelli.
Koncepti: Michele Olivieri, Giovanni Sanna, Francesco Visco, Alberto Menozzi
Kredite e imazhit: Arkivi i MCAConsultants
Arkitekt Lokal: Arben Shtylla
Sisteme hidraulike: ArchiMED s.p.s
Instalimet elektrike: Fishta Electric
Strukturat: Erjon PetritiCondividi

 

 

 

Kontakt

Mario Cucinella Architects Srl
Adresa: Via Francesco Flora, 6, 40129 Bologna Italia
Cel: +39 051 631 3381

Me shume projekte ne Shqiperi