Secondary Adv
ACP

Embassy Residence | INTEGRIS SHPK | 2018

GODINE BANIMI DHE SHERBIME 2,3,4 KAT PARKIM NENTOKE , NE PRONE TE SHOQERISE INTEGRIS SHPK, RRUGA ASIM ZENELI, TIRANE
VENDIM I KRYETARIT TE BASHKISE, NR. 5-120458/6, DATE 12.07.2018

Rezidenca e zgjedhur ndodhet në qendër të Tiranës dhe përfshin një seri apartamentesh luksoze duke filluar nga dy deri në katër dhoma. Në katin perdhe ndodhen një restorant dhe një dyqan, gjithashtu dhe shkolla qendrore e rezidencës. Apartamentet mund të aksesohen dhe prej shkollës së jashtme të quajtur oborr vertikal. Apartamentet kanë hapësira të mëdha dhe dritë të bollshme në sajë të fasadës së xhamit. Në fasadë janë përdorur material si  xhami, grilat metalike dhe guri natyror në formën e gabioneve. Materialet në katin përdhe janë më të rënda dhe të forta, ndërsa në katet e sipërme marrin një karakter më urban. Në vazhdimësi të fasadës janë përdorur gjithashtu bimë të ndryshme për ta lidhur këtë residencë më tepër me natyrën. Në tarracë është pozivionuar një pishinë për rezidentët.

Investitor: INTEGRIS SHPK
Projektues: CITYFORSTER architecture+urbanism

Kontakt:

Adresa: Rruga Asim Zeneli, Tirane, Albania
Tel: 0674040167
E-mail: integris2018@gmail.com

Me shume projekte ne Shqiperi