Secondary Adv
ACP

TIRANA SPLENDOR - Kompleks rezidencial dhe komercial | Inerte Express | 2018

  

Zona e projektit, në perëndim të Tiranës, është pjesë e një programi transformimi të fortë urban me një bulevard të ri që do të përcaktojë imazhin e saj. Sipas planifikimit urban përcaktohet si një zonë me densitet të lartë.

Në një kontekst që duhet të ri-zhvillohet, ndërhyrja përbëhet nga dy oborret lidhëse me rreth 100,000 metra katror zonë banimi, dy sheshe për këmbësorë me shërbime të bashkangjitura dhe një qendër tregtare prej 11,000 metra katrorë. Sipër një bazamenti në travertin të vazhdueshëm në të dy oborret, por të zbrazur në pikat e hyrjes me vrima trapezoidale, jane vendosur shtatë blloqe të mbuluara në siperfaqe me qeramike gurezash diamanti reflektuese ndërsa brenda oborreve, me panele metalike të artë.

Projektues: MISALAB

Truall: 32.000 metra katror

Siperfaqe ndertimi: 167.000 metra katror

Klienti: Inerte Express Shpk

Kosto e ndertimit: 60.000.000 €

Fillimi i punimeve: Tetor 2018

 

Burimi: http://www.misalab.it/portfolio/casa-fattorievallefuoco-2/

Me shume projekte ne Shqiperi