Secondary Adv
ACP

Rezidenca Iris tek Oxhaku | PROGEEN shpk | 2018

Ndertese Rezidenciale ne rrugen Zihni Sako (Oxhaku) Rezidenca Iris është projekti më i ri i Progeen.

Iris do të ndërtohet me të njejtën teknologji ndërtimi sipërore si Rainbow dhe Rr.Bardhyl. Ajo do të ofrojë tipe të ndryshme apartamentesh si garsoniera , 1+1, 2+1 dhe 3+1. Me siperfaqe të arsyeshme si dhe të bollshme për familjet më të mëdha. Rezidenca Iris ndodhet në një zone më përbërje demografike kryesisht homogjene për një jetesë të rehatshme e jetë komunitare të pasur. Për më shumë informacion apo rezervime të hershme, kontaktoni me zyrën e shitjes nëpërmjet numrit 0688042004 ose info@progeen.com.

 

Adresa: Rruga Zihni Sako (Oxhaku)
Zhvillues: Shoqeria PROGEEN shpk dhe ENOS shpk
Subjekti ndertues: PROGEEN shpk
Projektues: Ark. A.Kero ; Ark. Andi Agalliu
Drejtues teknik: Ing. Genc Kucuku
Mbikqyres i punimeve: AVE Consulting

Afati Fillimit te punimeve: Gusht 2018
Afati i perfundimit te punimeve: Shkurt 2021

Cel: 069 20 69 121


Me shume projekte ne Shqiperi