Secondary Adv
ACP

Godine banimi dhe sherbimesh 2, 8, 9 kate mbi toke ne rrugen Xhanfize Keko | ANDI KONSTRUKSION | 2018

Godine banimi dhe sherbimesh 2, 8, 9 kate mbi toke dhe me 2 kate parkimi nentoke ne rrugen Xhanfize Keko


Adresa: Njesia bashkiake Nr. 3, ne rrugen “Xhanfize Keko”, Tirane
Ndertues: “Andi Konstruksion” shpk
Investitor: “Andi Konstruksion” shpk
Projekti Arkitektonik: Ark. Irida Hasa Ark. Merita Hysi
Projekti Konstruktiv: Inxh. R. Koci
Projekti Elektrik: Inxh. F. Brati  Inxh. A. Brati
Projekti Hidrosanitar: Inxh. R. Gjerga
Supervisor Punimesh: Inxh. G. Abazi
Zbatues Punimesh: Inxh. K. Llorja Inxh. E. Cakoni


Fillimi I punimeve: Dhjetor 2018
Perfundimi I punimeve: Qershor 2021


Zyra e shitjeve: 0682026775
Kontakte “Andi Konstruksion” shpk
Cel: 068 604 6001
Email: info@andikonstruksion.com

Me shume projekte ne Shqiperi