Secondary Adv
ACP

Godine polifunksionale WEST Residence | TDT&PARTNERS shpk | 2018

Godine polifunksionale WEST Residence 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 dhe 9 kat, ne rrugen "Ibrahim Rugova"

Shoqeria ndertuese: "TDT&PARTNERS" shpk
Investitor: "INVEST SOCIETY" shpk
Projekti Arkitekturor: Stefano Boeri
Studio Lokale: ANK. Architecture
Projekti Konstruktiv: Ing.Kons. Dhimiter Papa; Ing. Kons. Armeda Gramos
Mbikqyres i punimeve: Ing. Kons. Dhimiter Papa; Ing. Kons. Kristaq Kali
Drejtues Teknik: Ing. Ermal Hasa
Afati kohor: 60 Muaj
Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, Mbrapa Presidences, Tirane, Albania

 

Kontakte TDT&PARTNERS

Cel: +355 692087515
Adresa: Rruga e Barrikadave me nr.pasurie 6/745 dhe 6/93, Zonë kadastrale nr.8360


Kontakte Invest Society
 
Adresa: Bulevardi Deshmoret e Kombit, Twin Towers, Floor 12,1001, Tirana,Albania
Cel: +355 68 215 5110
Email: info@invest-society.com

 

Vendodhja e projektit

Me shume projekte ne Shqiperi