Secondary Adv
ACP

Godine banimi dhe sherbimi 4, 6, dhe 8 kate me 2 kate parkim nentoke | DEIVI 2001 sh.p.k | 2018Investitor: “ DEIVI 2001” sh.p.k
Zhvillues: “DEIVI 2001” Sh.p.k
Drejtues teknik: Ing. L. Balla
Projekti Arkitektonik: Ark. I. Bogdani
Projekti Konstrukstiv: Ing. I. Kondi
Supervisor: Ing. S. Abazi (Kadia)
Afati I mbarimit: 11.04.2020
Adresa: "Rruga Omer Nishani", prane tregut dhe Spitalit Nene Tereza,  Tirana, Albania

Kontakte:  +355682046932

 

Harta

Me shume projekte ne Shqiperi