Secondary Adv
ACP

Godine Banimi dhe sherbime 6 kate me 2 dhe 4 kate parkimi nentoke, Liqeni i Thate | Xheluks Construction | 2018

Shoqeria ndertuese: "Xheluks Construction" SH.P.K
Investitor: "Xheluks Construction" shpk, "Laxmi Real Estate and Investement"
Arkitekt: Mirela Myrtaj
Konstruksioni: Ing. Dhimiter Papa
Supervizor: Ing. Dhimiter Papa
Afati kohor i kesaj leje eshte 38 muaj
Shitje: +355 68 40 17 817

 

Harta

 

Kontakte

"Laxmi Real Estate and Investement"
Adresa: Seli/Zyra Qendrore: Tiranë, Farke, Liqeni i Thate, Rruga Hamdi Garunja
Tel: +355 68 40 21 222

 

"Xheluks Construction" SH.P.K
Tel:+355 68 20 86 034

Me shume projekte ne Shqiperi